BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Natal - Bachelor-uddannelser i Natal Bachelor, Natal

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Bortset fra de historiske steder, naturområder og store strande, Natal har høj klasse universiteter og højere læreanstalter. De bemærkelsesværdige dem er International Institute for Neuroscience i Natal, og Federal University of Rio Grande do Norte.

Bachelor Natal - Tag din Bachelor i Natal. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Administration

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Den UNIFACEX Administration kursus mission er at uddanne fagfolk i stand til at styre organisationer i lyset af forandringer og transformationer, der ligger i den nuværende.

Accounting Sciences

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Regnskab Kursus UNIFACEX University Center har som sit primære formål, at give de studerende en generel og humanistisk kultur.

Administration

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)
på universitet Deltid 7 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Den grad i business administration, gennem sin almene uddannelse, vil være i stand til at handle på følgende områder: Finans, Logistik, Marketing, Human Resource Management, Strategi, Produktion og materialer, ikke at forglemme, at deres ekspertise på disse områder vil blive givet til kontinuiteten i undersøgelser gennem streng kandidat eller bred forstand.