Filter
Bachelorgrader
Brasilien Presidente Prudente Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Presidente Prudente - Bachelor-uddannelser i Presidente Prudente Bachelor, Presidente Prudente

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Byen fik sit navn fra den afdøde præsident Prudente de Morais. Det har flere universiteter og integrerede læreanstalter som SESI og SENAI, der tilbyder en bred vifte af kurser.

Bachelor Presidente Prudente - Tag din Bachelor i Presidente Prudente. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Presidente Prudente
Studietype
Hastighed
Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

Turen skiller sig ud for nogle faglige kompetencer er forbedret, målrettet og gennemførte kurset i Unoeste som lederegenskaber, god menneskelige forhold, klarhed i organi ... [+]

Turen skiller sig ud for nogle faglige kompetencer er forbedret, målrettet og gennemførte kurset i Unoeste som lederegenskaber, god menneskelige forhold, klarhed i organisationen og driften af ​​ideer og logisk ræsonnement. Under eksamen, vil den akademiske være i kontakt med discipliner som antropologi, historie, geografi, sociologi, Mad & drikke, Turisme Planlægning, som andre faciliteter, Transport, Rejsebureau, blandt andre. Specialisten turisme fremmer, organiserer og planlægger ture, arrangementer og fritid og forretningsaktiviteter. Og kan handle på krydstogter, feriesteder, hoteller, lejligheder, rejsebureauer, event organisation, flyselskaber, forlystelsesparker, øko-turisme, adventure turisme, rådgivning, underholdning og fritidsaktiviteter, konference planlægning og konventioner, organer offentligheden, blandt mange andre muligheder. Graduation i Unoeste tilbyder praktiske lektioner, tekniske ture, særlige laboratorier hosting, mad og drikke og computer samt Junior Company, som giver eleverne mulighed for forskellige uddannelse.... [-]

Brasilien Presidente Prudente
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk