BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Presidente Prudente - Bachelor-uddannelser i Presidente Prudente Bachelor, Presidente Prudente

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Byen fik sit navn fra den afdøde præsident Prudente de Morais. Det har flere universiteter og integrerede læreanstalter som SESI og SENAI, der tilbyder en bred vifte af kurser.

Bachelor Presidente Prudente - Tag din Bachelor i Presidente Prudente. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Turisme grad

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
på universitet Fuldtid 6 semestre Marts 2020 Brasilien Presidente Prudente

Turen skiller sig ud for nogle faglige kompetencer er forbedret, målrettet og gennemførte kurset i Unoeste som lederegenskaber, god menneskelige forhold, klarhed i organisationen og driften af ​​ideer og logisk ræsonnement.