Filter
Bachelorgrader
Brasilien Sorocaba Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Sorocaba - Bachelor-uddannelser i Sorocaba Bachelor, Sorocaba

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Tænker på at studere i Sorocaba? Denne by har forskellige private og statsejede universiteter og højere læreanstalter, hvor du kan tilmelde diplom og uddannelser. Nogle af de almindelige er University of Sorocaba, Law School of Sorocaba, University of Medical and Health Sciences og mange flere.

Bachelor Sorocaba - Tag din Bachelor i Sorocaba. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Sorocaba
Studietype
Hastighed
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Kurset Kommunikation, major i reklame, har til formål at uddanne fagfolk og forskere, der handler i en transformativ måde i flere samtidige kommunikation scenarier, tilbe ... [+]

Kurset Kommunikation, major i reklame, har til formål at uddanne fagfolk og forskere, der handler i en transformativ måde i flere samtidige kommunikation scenarier, tilberedt til at designe, producere og udføre reklamekampagner og kommunikationsprojekter for udvikling og image fremme produkter og serviceydelser.

Praksisfelt Professional i Reklamer er trænet og stimuleret både den akademiske karriere som forsker og underviser, og for arbejdet i forskellige områder af reklame jobmarked, såsom: service, planlægning, forskning, medier, kreativ og Produktion. Reklame kan også handle i de sektorer marketing kommunikation af industrielle organisationer, kommercielle, service levering og i medierne, samt handle i forskellige digitale kommunikationssystemer, såsom Digital TV, web, mobil-system og mobile systemer broadcast kommunikation. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 - 12 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Sorocaba (UNISO)

Søger at opfylde behovene i et konkurrencepræget professionelle marked, der tilbyder solidt teoretisk fundament med ansøgning til hverdagens virkelighed af virksomheder f ... [+]

Søger at opfylde behovene i et konkurrencepræget professionelle marked, der tilbyder solidt teoretisk fundament med ansøgning til hverdagens virkelighed af virksomheder for global udvikling administrator.

Praksisfelt Det er sammensat af mange forskellige typer af virksomheder, fra traditionelle industrier og den finansielle sektor, kommercielle virksomheder, service levering til den offentlige sektor.

Differential Forløbet af direktionen har en tradition for 47 år, der udgør studerende til Sorocaba og region siden 1966. Øjeblikket kurset med det højeste antal studerende fra Uniso og også i regionen, det har mere end 1.800 studerende og et fakultet højt kvalificeret med 72% af Masters og læger på personale, et godt stykke over minimumskravene i MEC. Ud over den obligatoriske praktik, vil det have mulighed for at udvikle og leve social karakter design, gennem aktioner ngo'er eller support enheder. ... [-]
Brasilien Sorocaba
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk