BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Sorocaba - Bachelor-uddannelser i Sorocaba Bachelor, Sorocaba

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Tænker på at studere i Sorocaba? Denne by har forskellige private og statsejede universiteter og højere læreanstalter, hvor du kan tilmelde diplom og uddannelser. Nogle af de almindelige er University of Sorocaba, Law School of Sorocaba, University of Medical and Health Sciences og mange flere.

Bachelor Sorocaba - Tag din Bachelor i Sorocaba. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Reklame og markedsføring

Universidade de Sorocaba (UNISO)
på universitet Fuldtid 8 - 12 semestre Marts 2020 Brasilien Sorocaba

Kurset Kommunikation, major i reklame, har til formål at uddanne fagfolk og forskere, der handler i en transformativ måde i flere samtidige kommunikation scenarier, tilberedt til at designe, producere og udføre reklamekampagner og kommunikationsprojekter for udvikling og image fremme produkter og serviceydelser.

Administration

Universidade de Sorocaba (UNISO)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Sorocaba

Søger at opfylde behovene i et konkurrencepræget professionelle marked, der tilbyder solidt teoretisk fundament med ansøgning til hverdagens virkelighed af virksomheder for global udvikling administrator.