BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Brasilien - Bachelor-uddannelser i Brasilien Bachelor

Hvis du er på udkig efter en høj kvalitet bacheloruddannelse i et spændende land, derefter overveje en bachelor i Brasilien. Brasilien har en fascinerende kultur og så meget at tilbyde internationale studerende. Studerende tjener en Bachelor i Brasilien vil aldrig opleve en kedelig dag. De kan nyde den fremragende mad, festivaler, dynamiske byer, smukke strande, sport og musik. Brasilien er også hjemsted for en utrolig biodiversitet og masser af muligheder for udendørs eventyr.

På grund af Brasilien få fremtrædende plads i verdensøkonomien som en global aktør, er det et glimrende valg for en undersøgelse destination. Brasilien tilbyder en række bachelor-uddannelser på offentlige og private universiteter. Bachelor i Brasilien programmer er af høj kvalitet med moderne faciliteter og ekspert fakultet. Nogle af de mere populære bachelor i Brasilien programmer i økonomi, erhvervsøkonomi, statskundskab, miljøundersøgelser, økologi, og undersøgelser på udviklingsområdet.

Rul gennem bachelor i Brasilien programmer nedenfor og find den uddannelse, som venter på dig!

resultater fundet Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Brasilien Curitiba USA Kent + 2 mere

American Academy er PUCPRs internationale bachelorprogram i samarbejde med Kent State University (Ohio - USA). Det innovative initiativ samler de bedste nordamerikanske videregående uddannelser til det bedste universitet i staten Paraná, Brasilien.

BDes 3. år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Frankrig Nantes Brasilien São Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 mere

Den internationale klasse hilser franske studerende og internationale studerende af forskellige nationaliteter velkommen, der ønsker at deltage i et MDes-program gennem det tredje (hvilket er sidste) år på kandidatniveau. Dens formål er også at byde studerende fra vores partnerskoler velkommen til et akademisk udvekslingssemester.

Graduering i Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Brasilien São Paulo

Hele Fashion System behandlede dybtgående et kursus, der forbereder den studerende til at handle på det konkurrencedygtige globale marked - forbrugere, identiteter og trends, skabelse og udvikling af produkter, image og kommunikation af Fashion og dets virksomheder.

Kemiteknik

Universidade São Francisco (USF)
på universitet Deltid 10 - 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Den kemiske ingeniør er en professionel stand til at transformere råmaterialer til produkter gennem udvikling og / eller bedre fremstillingsmetoder i lille eller stor målestok. Det er i stand til at designe og kontrollere konstruktion, montering, installation og drift af udstyr og fabrikker, hvor den udfører præparatet eller kemisk behandling produkter. Foretage undersøgelser med henblik på at kontrollere de forskellige operationelle faser, produktionsmuligheder til kommercielle formål, altid til formål at reducere produktionsomkostningerne og miljøpåvirkninger samt bedre kvalitetskontrol. Det er også den kemiingeniør inspicere og koordinere arbejdstageraktivitet ansvarlig for kemisk udstyr og systemer.

Grad i administration

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
på universitet Deltid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Forløbet af direktionen for Den Internationale College "Campos Salles 'værktøjer og innovative pædagogiske praksis, der forbinder teori og praksis.

Engenheiro da computação

UNINORTE - Centro Universitário do Norte
på universitet Fuldtid Marts 2020 Brasilien Manaus

O engenheiro da computação projeta e constrói computadores, periféricos e sistemas que integram hardware e software. Produz novas máquinas e equipamentos computacionais para serem utilizados em diversos setores. Desenvolve produtos para serviços de telecomunicações, como os que fazem a interligação entre redes de telefonia.

Turisme grad

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
på universitet Fuldtid 6 semestre Marts 2020 Brasilien Presidente Prudente

Turen skiller sig ud for nogle faglige kompetencer er forbedret, målrettet og gennemførte kurset i Unoeste som lederegenskaber, god menneskelige forhold, klarhed i organisationen og driften af ​​ideer og logisk ræsonnement.

Business management

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte

Med omfattende indhold, dynamisk og fokus på de mest moderne metoder for ledelse, kurset udvikler kritisk tænkning, etisk og socialt ansvarlig.

Maskiningeniør

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)
på universitet Fuldtid Deltid 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo + 1 mere

Det store behov i landets professionelle teknikere (f.eks. Ingeniører), som er uddannet og opdateret på nye teknologier.

Miljøteknik

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)
på universitet Deltid 10 - 20 semestre Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte

Den Miljøteknologi Bachelorkursus bør give anledning til betingelser for Bachelor of Science i Environmental Engineering er i stand til at forstå den videnskabelige, tekniske, sociale og økonomiske produktion og dens ledelsesmæssige spørgsmål som helhed for en bæredygtig udvikling.

økonomiske Sciences

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)
på universitet Deltid 8 - 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Kurset Methodist Economics modtaget grad 4 (interval 1-5) i den sidste evaluering af MEC og søger at uddanne fagfolk engageret i studiet af brasilianske virkelighed og bevidste om betydningen af ​​de forbindelser, der knytter økonomiske fænomener til den sociale helhed og især dens rolle som agent af disse relationer. Således studerende får et solidt teoretisk, historisk og instrumental undervisning. Ifølge filosofien i institutionen, søger uddannelsen til at forene de tekniske etik og forberede eleverne til at arbejde i forskellige områder af offentlige eller private sektor. Kurset, med klasser på natten, kan være afsluttet i fire år.

Administration

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Den UNIFACEX Administration kursus mission er at uddanne fagfolk i stand til at styre organisationer i lyset af forandringer og transformationer, der ligger i den nuværende.

Administration

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen danner den professionelle kurset kræves i næsten hver afdeling af en privat eller offentlig organisation med ansvar for planlægning og strategier for styring af menneskelige, materielle, finansielle og markedsføring.

I anlægsarbejder graduate

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Civil Engineering kursus er et kursus med en moderne pædagogisk projekt, der omfatter modernisering af erhvervet fremmes hovedsageligt af den stigende brug af computere, udvikling af nye materialer og teknologier, vedtagelse af nye analysemetoder, ved bekymring for miljøspørgsmål og den stigende forekomst af civilingeniører i planlægning, administration og ledelse.

Civilingeniør

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)
på universitet Deltid 5 - 5 år Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører med professionelle profil-orienteret for at møde udfordringer, som virksomheden overførsler til erhvervet; giver mulighed for at dem, der er inkluderet på arbejdsmarkedet, der udfører tekniske aktiviteter og har til formål at gøre fremskridt i retning af mere omfattende funktioner, der ligger til de faglige ingeniør opgaver; gør det muligt for denne måde at yngre, ikke nødvendigvis ansatte på det tidspunkt kurset begynder, at flere søger arbejde i midlerne opnå erhvervsuddannelse i teknik.