BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Brasilien - Bachelor-uddannelser i Brasilien Bachelor

Hvis du er på udkig efter en høj kvalitet bacheloruddannelse i et spændende land, derefter overveje en bachelor i Brasilien. Brasilien har en fascinerende kultur og så meget at tilbyde internationale studerende. Studerende tjener en Bachelor i Brasilien vil aldrig opleve en kedelig dag. De kan nyde den fremragende mad, festivaler, dynamiske byer, smukke strande, sport og musik. Brasilien er også hjemsted for en utrolig biodiversitet og masser af muligheder for udendørs eventyr.

På grund af Brasilien få fremtrædende plads i verdensøkonomien som en global aktør, er det et glimrende valg for en undersøgelse destination. Brasilien tilbyder en række bachelor-uddannelser på offentlige og private universiteter. Bachelor i Brasilien programmer er af høj kvalitet med moderne faciliteter og ekspert fakultet. Nogle af de mere populære bachelor i Brasilien programmer i økonomi, erhvervsøkonomi, statskundskab, miljøundersøgelser, økologi, og undersøgelser på udviklingsområdet.

Rul gennem bachelor i Brasilien programmer nedenfor og find den uddannelse, som venter på dig!

resultater fundet Filter

American Academy Undergraduate Program

Pontifícia Universidade Católica do Paraná - PUCPR
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Brasilien Curitiba USA Kent + 2 mere

American Academy er PUCPRs internationale bachelorprogram i samarbejde med Kent State University (Ohio - USA). Det innovative initiativ samler de bedste nordamerikanske videregående uddannelser til det bedste universitet i staten Paraná, Brasilien.

BDes 3. år / International Class

L’École De Design Nantes Atlantique
på universitet Fuldtid 1 år Kontakt skolen Frankrig Nantes Brasilien São Paulo Kina Shanghai Indien Pune + 6 mere

Den internationale klasse hilser franske studerende og internationale studerende af forskellige nationaliteter velkommen, der ønsker at deltage i et MDes-program gennem det tredje (hvilket er sidste) år på kandidatniveau. Dens formål er også at byde studerende fra vores partnerskoler velkommen til et akademisk udvekslingssemester.

Graduering i Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Brasilien São Paulo

Hele Fashion System behandlede dybtgående et kursus, der forbereder den studerende til at handle på det konkurrencedygtige globale marked - forbrugere, identiteter og trends, skabelse og udvikling af produkter, image og kommunikation af Fashion og dets virksomheder.

Tekstil teknik

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)
på universitet Fuldtid 5 år Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Anerkendt med en grad af ekspertise, udstedt af Undervisningsministeriet - MEC, kurset danner Textile Engineer, en professionel, der vil være i stand til at arbejde i alle faser af produktion og service levering af en industri og beklædning tekstil: fra valg af mest hensigtsmæssige råvarer, gennem produktionsprocesser, kvalitetskontrol og markedsføring af det endelige produkt.

Elektroteknik

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)
på universitet Deltid 5 år Marts 2020 Brasilien Santos Dumont

Til at tilpasse sig markedets behov, der tager sigte på en målrettet uddannelse, kurset har aftaler og udvekslinger med virksomhedernes låntagere teknologier, elselskaber, forskningsinstitutter og andre universiteter i Brasilien og i udlandet.

Administration

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)
på universitet Marts 2020 Brasilien Rio de Janeiro

Præsentation og Faglig profil Formålet med kurset er at sætte den studerende til at arbejde på flere områder, såsom udenrigshandel, finansielle, logistik, marketing, produktion, blandt andre. Generelt mål Form høje professionelle niveau i stand til at arbejde på det administrative område, observere etiske principper, som er i stand til at interagere i det sociale miljø, der bidrager til en styrkelse af den institution, hvad enten i erhvervslivet eller offentlige område, og bidrage til at fremme de transformationer, der finder sted i samfundet.

Produktion teknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer i forskellige markedssegmenter.

Accounting Sciences

Centro Universitário Facex (UNIFACEX)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Natal

Regnskab Kursus UNIFACEX University Center har som sit primære formål, at give de studerende en generel og humanistisk kultur.

Grad i teknik produktion

Universidade Ibirapuera (UNIB)
på universitet Deltid 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Det er den gren af ​​teknik, der administrerer de menneskelige ressourcer, finansielle og materielle ressourcer til at øge produktiviteten i en virksomhed.

Turisme grad

Universidade Veiga de Almeida (UVA)
på universitet Fuldtid Marts 2020 Brasilien Belém

Turisme er en af ​​de mest rentable og hurtigst voksende aktiviteter i verdensøkonomien og i de senere år, også vinder fremtrædende plads i Brasilien, et land med meget højt vækstpotentiale på grund af talrige turistattraktioner. I Rio de Janeiro, turisme er en vigtig indtægtskilde i økonomien, og statens hovedstad mest besøgte by i landet, både af brasilianske turister som af udlændinge.

Miljøteknik

Universidade de Caxias do Sul
på universitet Fuldtid 5 år Marts 2020 Brasilien Caxias do Sul

Forskning, planlægning, design og ledelsesmæssige spørgsmål relateret til triade menneske / miljø / udvikling. Private virksomheder, offentlige, lokale, statslige og føderale organer, både i forbindelse med gennemførelsen af ​​projekter, planer og forebyggende foranstaltninger og / eller nedbryder miljøpåvirkningerne fra menneskelige aktiviteter og aktiviteterne i tilsynet. Rådgivning og rådgivning. Undersøgelser, udvikler og bruger ...

I anlægsarbejder graduate

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Den civilingeniør er en professionel med omfattende teknisk uddannelse.

Elektroteknik

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte

Den Electrical Engineer anvender sin ekspertise og metoder i systemer med elektricitet.

Kemiteknik

Universidade São Francisco (USF)
på universitet Deltid 10 - 10 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Den kemiske ingeniør er en professionel stand til at transformere råmaterialer til produkter gennem udvikling og / eller bedre fremstillingsmetoder i lille eller stor målestok. Det er i stand til at designe og kontrollere konstruktion, montering, installation og drift af udstyr og fabrikker, hvor den udfører præparatet eller kemisk behandling produkter. Foretage undersøgelser med henblik på at kontrollere de forskellige operationelle faser, produktionsmuligheder til kommercielle formål, altid til formål at reducere produktionsomkostningerne og miljøpåvirkninger samt bedre kvalitetskontrol. Det er også den kemiingeniør inspicere og koordinere arbejdstageraktivitet ansvarlig for kemisk udstyr og systemer.

Administration

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Brasilien São Paulo

Administrationen danner den professionelle kurset kræves i næsten hver afdeling af en privat eller offentlig organisation med ansvar for planlægning og strategier for styring af menneskelige, materielle, finansielle og markedsføring.