BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Pernik - Bachelor-uddannelser i Pernik Bachelor, Pernik

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Bulgarien har eksisteret i mere end 13 århundreder i Europa, der forbinder Øst og Vest. Internationale studerende let passer ind i bulgarske kulturelle samfund og nyde et liv fuld af spænding, sjov og kreativitet.

Bachelor Pernik - Tag din Bachelor i Pernik. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Grøn Energi

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Bacheloruddannelsen i Grøn Energi er et ingeniørfag med miljøfokus, der er rettet mod prioriterede områder af energi - energieffektivitet og alternative energikilder med reducerede emissioner til såkaldt bæredygtig udvikling.

Bachelor i Applied Computer Science

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Programmets specifikke mål er at give de studerende viden, færdigheder, vaner, holdninger og værdier, der er relevante for de moderne hurtigt udviklede computersystemer og software teknologi. For at opnå større mobilitet for bachelorstuderende lægges vægt på kombinationen af ​​klassisk viden og praktiske færdigheder.

Bachelor i civilingeniør

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Civilingeniør er en af ​​de mest populære og anerkendte specialiteter i de udviklede markedsøkonomier. Det giver fagfolk til alle byggeri og administrative fag - teknik, byggeri, rådgivning og ekspertrådgivning, kommunale og statslige organer.