Filter
Bachelorgrader
Bulgarien Sofia Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Sofia - Bachelor-uddannelser i Sofia Bachelor, Sofia

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Bulgarien videregående uddannelser giver de studerende med undervisning lån samt andre subventionerede måltider, mens du lærer i de højere uddannelsesinstitutioner. Efter en studerende fuldfører hans eller hendes studier, kan han eller hun deltage i virksomhedernes verden med de færdigheder erhvervet fra de videregående uddannelser.

Sofia er hovedstaden og største by i Bulgarien, har mange prestigefyldte højere læringscentre, der er anerkendt globalt. De universiteter og højere læreanstalter tilmelder tusindvis af studerende hvert år for at imødekomme den store efterspørgsel efter uddannelse. Saint Clement af Ohrid Universitet Sofia er højt respekteret her.

Bachelor Sofia - Tag din Bachelor i Sofia. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

VUZF University

Uddannelsen i VUZF University ved VUZF University er kendetegnet ved studiet af klassiske discipliner, samtidig med at man anvender moderne læringsmetoder og tværfaglig t ... [+]

VigtigAlle programmer tilbydes i fuld tid, deltid og fjernundervisning. Ingen alderskrav.Rullende adgang hele året rundt.AkkrediteringBritisk og bulgarsk akkrediteringEU og internationalt anerkendt eksamensbevisOm programmet

Uddannelsen i VUZF University ved VUZF University er kendetegnet ved studiet af klassiske discipliner, samtidig med at man anvender moderne læringsmetoder og tværfaglig tilgang.

Et nyt kig på organisationsfinansiering gives, herunder viden fra erhvervspsychologien, studerer IT-systemets rolle og menneskelige faktor for vellykket økonomisk forvaltning.

Nøglekompetencer

Kandidater vil:

kende principperne for økonomisk forvaltningbesidder viden om, hvordan man investerer og med succes forvalter finansielle midlerhave kompetencer til at analysere økonomiske resultater og at træffe de rigtige ledelsesmæssige beslutningervære opmærksom på principperne om, at de finansielle markeder fungerer.erkendelse af... [-]
Bulgarien Sofia
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk