BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Bulgarien - Bachelor-uddannelser i Bulgarien Bachelor

Bachelorgrad i Bulgarien er tildelt efter afslutningen af ​​cirka tre år, krævede kurser i retning af en faglig specialisering. Professorer er dedikeret til coaching studerende gennem forskellige vellykket indlæring tilstande mod et højt niveau af viden og færdigheder færdigheder i deres målområde. Bachelorer fra akkrediterede universiteter i Sofia, Plovdiv eller Blagoevgrad vil blive anerkendt i andre byer rundt om i verden, som Paris, New York eller Rom. Bulgarske universiteter er meget opmærksomme på den hastigt globaliserende karakter af vores verden og tilskynde de studerende til at udvikle et højt niveau af interkulturel bevidsthed og internationalt diplomati.

Bachelorstuderende i Bulgarien kan studere en række emner, såsom Business Information Systems eller Hospitality Management, og finde givende professionelle karriere i Bulgarien eller andre steder ved hjælp af know-how de fik i skolen.Inden for hvert større område af undersøgelsen, er der ofte andre områder af koncentration, at de studerende kan vælge at øge deres dybde af viden i en vis færdighed sæt.

Hvis du er interesseret i at lære mere om hvordan du kan tilmelde dig en bacheloruddannelse i et af de anbefalede skoler i Bulgarien, skal du blot klikke nedenfor for at læse mere. Du kan anmode om oplysninger om en bestemt bacheloruddannelse at blive sendt direkte til dig fra skolen ved at udfylde en kort web-form. 

resultater fundet Filter

Bachelor i Grøn Energi

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Bacheloruddannelsen i Grøn Energi er et ingeniørfag med miljøfokus, der er rettet mod prioriterede områder af energi - energieffektivitet og alternative energikilder med reducerede emissioner til såkaldt bæredygtig udvikling.

Bachelor i Applied Computer Science

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Programmets specifikke mål er at give de studerende viden, færdigheder, vaner, holdninger og værdier, der er relevante for de moderne hurtigt udviklede computersystemer og software teknologi. For at opnå større mobilitet for bachelorstuderende lægges vægt på kombinationen af ​​klassisk viden og praktiske færdigheder.

Bachelor i civilingeniør

European Polytechnical University
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Bulgarien Pernik

Civilingeniør er en af ​​de mest populære og anerkendte specialiteter i de udviklede markedsøkonomier. Det giver fagfolk til alle byggeri og administrative fag - teknik, byggeri, rådgivning og ekspertrådgivning, kommunale og statslige organer.

Bachelor of Finance

VUZF University
på universitet Online Fuldtid Deltid Oktober 2019 Bulgarien Sofia + 1 mere

Uddannelsen i VUZF University ved VUZF University er kendetegnet ved studiet af klassiske discipliner, samtidig med at man anvender moderne læringsmetoder og tværfaglig tilgang. Et nyt kig på organisationsfinansiering gives, herunder viden fra erhvervspsychologien, studerer IT-systemets rolle og menneskelige faktor for vellykket økonomisk forvaltning.

Varna University of Management
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Varna University of Management
på universitet Deltid 3 år Oktober 2019 Bulgarien Varna

Bachelor i gæstfrihed og kulinariske kunst

Varna University of Management
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2019 Bulgarien Varna