BACHELORSTUDIES

By- og regionsplanlægning i Litauen - By- og regionsplanlægning-uddannelser i Litauen By- og regionsplanlægning

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Feltet af by- og regional planlægning er en, der beskæftiger sig med at skabe design til stykker af jord, der skal bruges i et byområde, industriel eller regionale kapacitet. Nogle specialer omfatter miljø og transport.

 

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

By- og regionsplanlægning i Litauen - Tag din Bachelor i Litauen. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i By- og regionsplanlægning, Litauen Filter

Bachelor i Arkitektur (Integreret Studier: Bachelor og Master)

Kaunas University of Technology
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
31 Jul 2020
Engelsk
Litauisk
på universitet

En dynamisk, innovativ og praktisk samtidig implementeres programmet via Studio-metoden. Studiekurser er integreret i en enkelt kompleks opgave: Elever lærer arkitekturrelater ...

Læs mere