BACHELORSTUDIES

Deltid By- og regionsplanlægning i Sydafrika - By- og regionsplanlægning -uddannelser i Sydafrika By- og regionsplanlægning

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Urban og regional planlægning er praksis for crafting designs og forslag til udvikling af et bestemt stykke jord til at blive brugt af mennesker, uanset om det er på en regional, bymæssig eller industriel niveau.

 

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Deltid Bachelor i Sydafrika - Tag din Deltid Bachelor i Sydafrika. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i By- og regionsplanlægning, Sydafrika Filter

BTech i by- og regionalplanlægning

University of Johannesburg
Sydafrika, Johannesburg
Bachelor
01 Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Denne kvalifikation er beregnet til studerende, der har specialiseret sig inden for by- og regionaludviklingsplanlægning, der arbejder i regerings- og ikke-statslige sektorer. ...

Læs mere