BACHELORSTUDIES

Deltid By- og regionsplanlægning Johannesburg - By- og regionsplanlægning -uddannelser i Johannesburg By- og regionsplanlægning , Johannesburg

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

By- og regional planlægning af arealer til brug af store grupper af mennesker, er et felt, der kræver en til at have en stor viden. De vigtigste emner omfatter planlægning, storbyområder udviklingsdynamik, planlægning og gennemførelse.

 

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Deltid By- og regionsplanlægning Johannesburg - Tag din By- og regionsplanlægning i Johannesburg. Få alle By- og regionsplanlægning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i By- og regionsplanlægning, Johannesburg Filter

Bachelor i by- og regionalplanlægning

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Formålet med Bachelor of Urban and Regional Planning Honours er at udvikle studerende således, at de er i stand til at levere løsninger på de komplekse og udfordrende probleme ...

Læs mere

Bachelor i byplanlægning

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Afdelingen for by- og regionalplanlægning opretholder stærke forbindelser med planlægningsprofessioner gennem dets tilknytning til det sydafrikanske planlægningsinstitut og de ...

Læs mere