close

Filtre

Se resultater

Byggeprojektledelse i Danmark - Byggeprojektledelse-uddannelser i Danmark Byggeprojektledelse

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse Byggeprojektledelse er den fokuserede tilgang, hvormed et entydigt byggeprojekt er afsluttet, hvilket betyder, at projektering og levering af projek… Læs mere

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Byggeprojektledelse er den fokuserede tilgang, hvormed et entydigt byggeprojekt er afsluttet, hvilket betyder, at projektering og levering af projekter er i kvalitet, tid, omfang og omkostninger. Dem med tidligere byggeri erfaring eller ingeniør grader kan finde undersøgelsen af ​​byggeprojekt ledelse især nyttig.

Danmark, officielt Kongeriget Danmark, er en suveræn stat i Nordeuropa, som ligger sydvest for Sverige, Sydnorge, og grænser mod syd af Tyskland.

Byggeprojektledelse i Danmark - Tag din Bachelor i Danmark. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
VIA University College
Horsens, Danmark +1 Mere

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på design, planlægning og implementering af byggeprojekter.

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på design, planlægning og implementering af byggeprojekter. -
Bachelor
Fuldtid
7 semestre
Engelsk
Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her