BACHELORSTUDIES

Byggeprojektledelse Pittsburg - Byggeprojektledelse-uddannelser i Pittsburg Byggeprojektledelse, Pittsburg

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Byggeprojektledelse er den fokuserede tilgang, hvormed et entydigt byggeprojekt er afsluttet, hvilket betyder, at projektering og levering af projekter er i kvalitet, tid, omfang og omkostninger. Dem med tidligere byggeri erfaring eller ingeniør grader kan finde undersøgelsen af ​​byggeprojekt ledelse især nyttig.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byggeprojektledelse Pittsburg - Tag din Bachelor i Pittsburg. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Byggeprojektledelse, Pittsburg Filter

Bachelor i byggeledelse

Pittsburg State University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Byggehåndteringsprogrammet i Pittsburg State er blandt de bedste i sin slags i USA. Ved hjælp af avanceret udstyr inden for det verdensomspændende Kansas Technology Center får ...

Læs mere