BACHELORSTUDIES

Byggeri i Aserbajdsjan - Byggeri-uddannelser i Aserbajdsjan Byggeri

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Studere konstruktion kan føre til en karriere i at bygge nye bygninger, reparere gamle eller inspektion sådant arbejde. Dette område omfatter også anlæg af veje, broer og rekreative faciliteter. Studerende kan forvente at bruge lidt tid på at studere korrekt brug af materialer og teknik.

Aserbajdsjan er placeret på den asiatiske kontinent i den østlige del af Transkaukasien. Det officielle navn Aserbajdsjan er Republikken Aserbajdsjan.

Byggeri i Aserbajdsjan - Tag din Bachelor i Aserbajdsjan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Byggeri, Aserbajdsjan Filter

Bachelor af byggeri

Azerbaijan University Of Architecture And Construction
Bachelor
<
Fuldtid
Russisk
Aserbajdsjansk
på universitet

Fakultetet uddanner specialister på "Construction Engineering" specialitet på bachelor- og master-grader. De fleste af de professor og lærere stabe er godt - kendte specialist ...

Læs mere

Bachelor af byggeri - økonomi

Azerbaijan University Of Architecture And Construction
Bachelor
<
Fuldtid
Russisk
Aserbajdsjansk
på universitet

På nuværende tidspunkt er der 676 fuldtids - og 79 korrespondance bachelorstuderende, 46 fuldtids - og 14 korrespondance kandidatstuderende og 12 ph.d. udføre videnskabelige u ...

Læs mere