BACHELORSTUDIES

Byggeri i Brasilien - Byggeri-uddannelser i Brasilien Byggeri

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Studere konstruktion kan føre til en karriere i at bygge nye bygninger, reparere gamle eller inspektion sådant arbejde. Dette område omfatter også anlæg af veje, broer og rekreative faciliteter. Studerende kan forvente at bruge lidt tid på at studere korrekt brug af materialer og teknik.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Byggeri i Brasilien - Tag din Bachelor i Brasilien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byggeri, Brasilien Filter

Grad i teknik opmåling

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Ordet betyder oprindeligt måling opmåling og afgrænse jord. Imidlertid er arbejdet med Ingeniør Surveyor ikke længere begrænset til landbruget territorier, deres felt er meget ...

Læs mere