BACHELORSTUDIES

Byggeri Sydamerika - Byggeri-programmer Byggeri Sydamerika

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Byggeri er et fagområde, der omfatter nye udviklinger, genopbygning, inspektioner og flere. En uddannelse i byggeriet kan føre til en karriere som bygherre, besætning manager, inspektør eller designer. Studerende for byggeri kan forvente at lære om teknik, bygningsreglementer og bedste praksis.

De nationer i Sydamerika tilbyder en stærk oplevelse rig med fornem arkitektur, stil madlavning, keramik og dans. Med en fortid gennemsyret folklore, studerer i Sydamerika vil tillade dig at forkæle dig selv med en kultur, der har hersket for aldre.

Byggeri Sydamerika - Tag din Byggeri Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Byggeri, Sydamerika Filter

Grad i teknik opmåling

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Ordet betyder oprindeligt måling opmåling og afgrænse jord. Imidlertid er arbejdet med Ingeniør Surveyor ikke længere begrænset til landbruget territorier, deres felt er meget ...

Læs mere