BACHELORSTUDIES

Byggeri i Tjekkiet - Byggeri-uddannelser i Tjekkiet Byggeri

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Studerende for byggeri lære at styre store projekter, hvordan man effektivt bruger i dag 's bedste værktøjer, og hvordan til at holde up-to-date på bygningsreglementer og andre juridiske krav. Dette fagområde kan føre til en karriere inden for byggeri, ledelse eller inspektion.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Byggeri i Tjekkiet - Tag din Bachelor i Tjekkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byggeri, Tjekkiet Filter

Bachelor i civilingeniør

Brno University of Technology
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Målet med at studere i den fireårige civilingeniør bacheloruddannelse inden for byggekonstruktioner er at få mestre over et omfattende fundament i væsentlig teoretisk forståel ...

Læs mere