BACHELORSTUDIES

Deltid Byggeteknologi i Portugal - Byggeteknologi -uddannelser i Portugal Byggeteknologi

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Videregående uddannelse inden for byggeri kan give de studerende de nødvendige færdigheder til at bygge broer, tunneller og andre infrastrukturelementer, der er integreret i vellykket by- og motorvejsudvikling og trafikstyring.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Deltid Bachelor i Portugal - Tag din Deltid Bachelor i Portugal. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byggeteknologi, Portugal Filter

Grad i byggeri og rehabilitering

Instituto Politécnico de Tomar
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Portuguese
på universitet

Formål: At give en uddannelse sti, der giver mulighed for tilegnelse af færdigheder i konstruktion og genopbygning af det byggede kulturarv.

Læs mere