BACHELORSTUDIES

Byplanlægning Afrika - Byplanlægning-programmer Byplanlægning Afrika

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

En bacheloruddannelse i Urban Planning har til formål at skabe bymiljøer, der er bæredygtige og beboeligt. Studerende vil modtage og undervisning i byplanlægning, økonomi, historie, miljø og politik studier. Kandidater vil være i stand til at arbejde for lokale regeringer eller private bygherrers og rådgivning.

En afrikansk pædagogisk eventyr kan være spændende, da kontinentet 's rige traditionelle arv er så afgørende for kulturen. Afrikanere legendariske gæstfrihed er indbydende for fremmede og dens multietniske byer så spændende med sin afrikansk musik, dans og kunst, både traditionelle og moderne, udgør hele andre verdener anvendelsesområder og glæde, og der er et par æstetiske erfaringer, hvor du går til at sammenligne og kontrasterer med farven, hvirvel, lugt og lyde af en afrikansk marked.

Byplanlægning Afrika - Tag din Byplanlægning Afrika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Byplanlægning, Afrika Filter

Bachelor i fast ejendom og byplanlægning

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Kvalitetsstyringssystemet sig selv som en relevant og original måde i en verden, konstant søger midler og organisation. Virksomheder efterspørger åbne løsninger, ansvarlige og ...

Læs mere