BACHELORSTUDIES

Byplanlægning i Senegal - Byplanlægning-uddannelser i Senegal Byplanlægning

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

En bacheloruddannelse i Urban Planning har til formål at skabe bymiljøer, der er bæredygtige og beboeligt. Studerende vil modtage og undervisning i byplanlægning, økonomi, historie, miljø og politik studier. Kandidater vil være i stand til at arbejde for lokale regeringer eller private bygherrers og rådgivning.

Der er mange forskellige muligheder i Senegal for videregående uddannelser. De seneste år har set en tilstrømning af internationale studerende, da flere programmer er blevet indført for at forbedre den nuværende tilstand af videregående uddannelsesinstitutioner.

Byplanlægning i Senegal - Tag din Bachelor i Senegal. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byplanlægning, Senegal Filter

Bachelor i fast ejendom og byplanlægning

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Kvalitetsstyringssystemet sig selv som en relevant og original måde i en verden, konstant søger midler og organisation. Virksomheder efterspørger åbne løsninger, ansvarlige og ...

Læs mere