BACHELORSTUDIES

Byplanlægning-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Bacheloruddannelser Byplanlægning programmer fremhæve en række emner med kerne kurser giver en baggrund inden for mange områder af planlægning. Core Kurserne omfatter emner som historie, teori, urban design, statistik, urban lov, arealanvendelse, økonomi og planlægning praksis. Mange Bacheloruddannelser Byplanlægning programmer også mulighed for specialisering inden for specifikke områder såsom: bevarelse, international udvikling, transport planlægning, fast ejendom, geografiske informationssystemer og andre.

Bachelor Byplanlægning grader forberede folk til direkte adgang til en verden af ​​professionelle byplanlægning og kan have en betydelig karriere vækst i både den offentlige og den private sektor. Mange byplanlæggere arbejde sammen med arkitekter og byens designere samt med de lokale regeringer. Programmer kan studeres online eller direkte på universiteter i mange steder rundt om i verden.Mange studerende på bachelor Byplanlægning programmer også kombineres med andre planlægning relaterede discipliner som civilingeniører, arkitektur, fast ejendom, osv. Det gør det endnu mere helstøbte og alsidige professionelle.

Som byer og infrastruktur udvide behovet for kvalificerede byplanlæggere stiger. Bacheloruddannelser Byplanlægning programmer kan bidrage til at imødekomme disse udfordringer. Gennemse de programmer, herunder for at lære mere!

3 Resultater i Byplanlægning Filter

Bachelor i arkitektur, urbanisme og bygge videnskaber

Eindhoven University of Technology
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Kig dig omkring, ved huset eller i nabolaget, hvor du bor eller skolen du deltage. Dine omgivelser er i vid udstrækning bestemt af arkitektur og (civil) ingeniør.

Læs mere

BIng Byplanlægning og design

西交利物浦大学
BA
02 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
15 Jul 2020
Engelsk
på universitet

I programmet BIng byplanlægning og design studerer du planlægning og design af by- og landdistrikter i både lokale og internationale sammenhænge. Du vil få viden og færdighede ...

Læs mere

Bachelor i fast ejendom og byplanlægning

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Kvalitetsstyringssystemet sig selv som en relevant og original måde i en verden, konstant søger midler og organisation. Virksomheder efterspørger åbne løsninger, ansvarlige og ...

Læs mere