close

Filtre

Se resultater

Bachelor i Cameroun - Bachelor-uddannelser i Cameroun Bachelor

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Den vestafrikanske nation Cameroun prale af en hastigt voksende videregående uddannelsessystem. Gymnasier og universiteter var få i antal indtil for nylig, men mange nye sk… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Den vestafrikanske nation Cameroun prale af en hastigt voksende videregående uddannelsessystem. Gymnasier og universiteter var få i antal indtil for nylig, men mange nye skoler, der tilbyder en bred vifte af nye akademiske programmer i høj grad har diversificeret mulighederne for studerende i dette land.

Bachelor i Cameroun - Tag din Bachelor i Cameroun. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Paris , Frankrig +7 Mere

Dette program er undervist på fransk.

Dette program er undervist på fransk. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Fransk
på universitet
 
Catholic University of Central Africa
Yaounde , Cameroun

Uddannelsen sigter mod at uddanne alsidige mellemliggende niveau ledere i stand til at holde job af "mellemledere" i forbindelse med virksomhedsledelse.

Uddannelsen sigter mod at uddanne alsidige mellemliggende niveau ledere i stand til at holde job af "mellemledere" i forbindelse med virksomhedsledelse. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Fransk
Sep 2020
på universitet
 
Catholic University of Central Africa
Yaounde , Cameroun

Uddannelsen sigter mod at uddanne mid-niveau ledere i stand til at tage job inden for regnskab og finansiering.

Uddannelsen sigter mod at uddanne mid-niveau ledere i stand til at tage job inden for regnskab og finansiering. -
Bachelor
Fuldtid
Fransk
Sep 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her