Filter
Bachelorgrader
Cameroun Yaounde Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Yaounde - Bachelor-uddannelser i Yaounde Bachelor, Yaounde

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Den vestafrikanske nation Cameroun prale af en hastigt voksende videregående uddannelsessystem. Gymnasier og universiteter var få i antal indtil for nylig, men mange nye skoler, der tilbyder en bred vifte af nye akademiske programmer i høj grad har diversificeret mulighederne for studerende i dette land.

Enten du foretrækker fransk eller engelsk til at kommunikere, har højere læreanstalter i denne by forsøgt at indarbejde disse sprog i deres læseplan. Derfor kan eleverne tilmelde sig det system, de er behagelige at tilmelde dig. De centrale uddannelsesfaciliteter her er University of Yaoundé og amerikanske School of Yaoundé.

Bachelor Yaounde - Tag din Bachelor i Yaounde. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Cameroun
Yaounde
Studietype
Hastighed
Catholic University of Central Africa

Uddannelsen sigter mod at uddanne mid-niveau ledere i stand til at tage job inden for regnskab og finansiering. ... [+]

FORMÅLET MED UDDANNELSE

Uddannelsen sigter mod at uddanne mid-niveau ledere i stand til at tage job inden for regnskab og finansiering.

træningstid

Uddannelsen varer tre år, herunder to år med de centrale kurser i Business Administration.

faglige færdigheder

De Licensindehavere vil udvikle i løbet af deres universitetsstudier følgende færdigheder og viden:

Grundlæggende teknikker til almen og omkostningsberegning ledelse og analyseteknikker financièreMaitrise grundlæggende begreber i samfundsøkonomi økonomiske og monetære problemer Beherskelse af almindelige retsprincipper og det grundlæggende i erhvervsret, lovgivningen i forpligtelser og sociallovgivningen Beherskelse af redskaber, der almindeligvis anvendes i almindelighed og finansielle matematik, informatik, statistik og regnskab computer ... [-]
Cameroun Yaounde
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Catholic University of Central Africa

Uddannelsen sigter mod at uddanne alsidige mellemliggende niveau ledere i stand til at holde job af "mellemledere" i forbindelse med virksomhedsledelse. ... [+]

FORMÅLET MED UDDANNELSE

Uddannelsen sigter mod at uddanne alsidige mellemliggende niveau ledere i stand til at holde job af "mellemledere" i forbindelse med virksomhedsledelse.

træningstid

Uddannelsen varer tre år, de første to år med kernen Degree i Social Sciences, licentiat i jura og statskundskab og BA i Human Resource Management.

faglige færdigheder

Indehavere af General License Option vil være i stand til at mestre de grundlæggende teknikker i forvaltningen og overveje de registreringer af den socioøkonomiske miljø. Indehavere af licens Option Kvantitative vil være i stand til at mestre spørgsmålene om støtte til afgørelsen og analysedata værktøjer.... [-]

Cameroun Yaounde
September 2019
Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk