BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Yaounde - Bachelor-uddannelser i Yaounde Bachelor, Yaounde

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Den vestafrikanske nation Cameroun prale af en hastigt voksende videregående uddannelsessystem. Gymnasier og universiteter var få i antal indtil for nylig, men mange nye skoler, der tilbyder en bred vifte af nye akademiske programmer i høj grad har diversificeret mulighederne for studerende i dette land.

Enten du foretrækker fransk eller engelsk til at kommunikere, har højere læreanstalter i denne by forsøgt at indarbejde disse sprog i deres læseplan. Derfor kan eleverne tilmelde sig det system, de er behagelige at tilmelde dig. De centrale uddannelsesfaciliteter her er University of Yaoundé og amerikanske School of Yaoundé.

Bachelor Yaounde - Tag din Bachelor i Yaounde. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

I finansiering og regnskab licens (licofi)

Catholic University of Central Africa
på universitet Fuldtid 3 find din doctor juris September 2019 Cameroun Yaounde

Uddannelsen sigter mod at uddanne mid-niveau ledere i stand til at tage job inden for regnskab og finansiering.

I økonomi licensstyring

Catholic University of Central Africa
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Cameroun Yaounde

Uddannelsen sigter mod at uddanne alsidige mellemliggende niveau ledere i stand til at holde job af "mellemledere" i forbindelse med virksomhedsledelse.