Filter
Bachelorgrader
Canada Alberta Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Alberta - Bachelor-uddannelser i Alberta Bachelor, Alberta

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Bachelor Alberta - Tag din Bachelor i Alberta. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Canadian Southern Baptist Seminary & College

Bachelor of Christian Studies (BCS) grad er designet til studerende, der ønsker at vokse i deres kristne tro, og som ønsker at få en generel introduktion til bibelske, te ... [+]

Bachelor of Christian Studies (BCS) grad er designet til studerende, der ønsker at vokse i deres kristne tro, og som ønsker at få en generel introduktion til bibelske, teologiske eller ministerie studier. Dette uddannelsesprogram anbefales til studerende, der endnu ikke har valgt et bestemt kald, og som ville få fra en række kristne discipliner. Det anbefales også til dem, der er interesserede i at forberede sig på seminarer.

De, der gennemfører dette program, vil være godt rustet til at tjene Kristus i en række kirke- eller parlamentsministerier samt at fortsætte deres studier i seminariet. BCS-graden giver også eleverne et solidt fundament for at udøve deres kristne tro i alle de kandidater, som kandidater kan forfølge.... [-]

Canada Cochrane
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
120 timer
på universitet
Læs mere på dansk