BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Alberta - Bachelor-uddannelser i Alberta Bachelor, Alberta

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Bachelor Alberta - Tag din Bachelor i Alberta. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i kristne studier

Canadian Southern Baptist Seminary & College
på universitet Fuldtid 120 timer September 2019 Canada Cochrane

Bachelor of Christian Studies (BCS) grad er designet til studerende, der ønsker at vokse i deres kristne tro, og som ønsker at få en generel introduktion til bibelske, teologiske eller ministerie studier.

Civiløkonom

University of Calgary
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Calgary

Vores Bachelor of Commerce grad giver de studerende mere end blot klasseværelset læring. Studerende har den unikke privilegium forbindelse til erhvervslivet gennem vores mentorskab program, en Karrierecentret, der hjælper eleverne polere deres CV, praksis til interviews og finde egnede til deres koncentration job, og en Co-op-program, der giver de studerende mulighed for at " tjene, mens de lærer "...

Bachelor for kommunikation, medier og film

University of Calgary
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Calgary

Institut for Kommunikation, Medier og Filmvidenskab vært programmer i Communications Studier og Filmvidenskab. Første års studerende på alle uddannelser, der tilbydes af Institut for Kommunikation, Medier og Filmvidenskab opfordres til at udforske kurser i en række forskellige områder. Det anbefales, at et første-årigt program omfatter mindst to af de ...