BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor British Columbia - Bachelor-uddannelser i British Columbia Bachelor, British Columbia

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Bachelor British Columbia - Tag din Bachelor i British Columbia. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Civiløkonom-programmet (HD)

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Victoria

Den Bachelor of Commerce program er leveret i en 2 2-format. Studerende gennemfører to års pre-handel og andre valgfag i løbet af deres første to år på UVic.

Bachelor i design i modedesign

LaSalle College Vancouver
på universitet Online Online og campus kombineret Fuldtid 3 år April 2020 Canada Vancouver + 2 mere

LaSalle College Vancouver er en af kun en håndfuld skoler i Canada, der tilbyder en bachelor i modedesigngrad. Omfattet af en undervisningsmodel, der går tilbage til LaSalle College rødder i Montréal, Canadas modehovedstad, lærer de studerende fra førende brancheinsidere de færdigheder og den uddannelse, der er nødvendig for at opbygge en succesrig karriere i den dynamiske modeverden. Studerende studerer de grundlæggende elementer i modedesign, herunder skræddersyning, fladt mønsterudkast, drapering, tekstiler og computermønsterudkast.

Bachelor i Anvendt Design i Indretningsdesign

LaSalle College Vancouver
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Canada Vancouver

Bachelor of Applied Design i indretningsdesign uddannelsen giver en velafrundet læseplan styrket med talrige computer-baserede kurser, der er designet til at forberede kandidater til at opfylde de nuværende krav i erhvervet.

Bachelor of Design i grafisk design

LaSalle College Vancouver
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Canada Vancouver

LaSalle College Vancouver 's Bachelor of Design i grafisk design forbereder eleverne til en kreativt tilfredsstillende og givende karriere som en visuel historiefortæller. Studerende modtager praktisk træning i et state-of-the-art læringsmiljø med instruktion fra de bedste grafiske designere.

Bachelor i handel

University Canada West (UCW)
på universitet Online Fuldtid 4 år Januar 2020 Canada Vancouver + 1 mere

Bachelor of Commerce (BCom) vil give dig et bredt fundament kendskab til nutidige forretninger og dets praksis. Baseret i Vancouver, Canada, forbereder denne ACBSP-akkrediterede grad dig til en vellykket karriere i forretning eller ledelse, hvor du vil bidrage konstruktivt til en global økonomi.