BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Manitoba - Bachelor-uddannelser i Manitoba Bachelor, Manitoba

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Bachelor Manitoba - Tag din Bachelor i Manitoba. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor miljømæssige design

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 2 - 4 år Kontakt skolen Canada Winnipeg

Den Bachelor of Environmental Design program er planlagt som en stærk tværfaglig bachelor-grad i sin egen ret, og giver en solid base af design uddannelse for studerende, der ønsker at forfølge en karriere og / eller studier i en lang række forskellige discipliner. Disse omfatter fakultetets masters grader i arkitektur, byplanlægning, Boligindretning og landskabsarkitektur, og ved andre institutioner globalt.

Bachelor i Datalogi

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 3 - 5 år September 2019 Canada Winnipeg

Hvor mange computere har du brugt i dag? Tænk app bruges til at finde din bus, online værktøj, der anvendes til at sende billeder, og videospil, du søger frem til at spille. Computere og software bistand, informere og berige vores liv. En uddannelse i datalogi, vil hjælpe dig med at bidrage til de utrolige måder computere forme vores liv. Datalogi tilbyder en givende, fleksibel og indbringende karriere.

HD i afsætning i regnskab

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Winnipeg

Regnskab er et dynamisk felt bredt beskæftiger sig med måling af rigdom og den økonomiske effekt af transaktioner. Gode ​​regnskabsresultater i god beslutningstagning. Studiet af regnskab giver de studerende viden og professionel vurdering for at bestemme den mest nyttige måde at kommunikere finansielle oplysninger. Regnskabsafdelingen Major er det første skridt i at opnå en grundig forståelse af regnskab. Efter endt uddannelse, mange studerende fortsætter i deres regnskaber studier og udøver en af ​​de følgende faglige betegnelser: CA, CGA, eller CMA.

BA i økonomi

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 Canada Winnipeg

Studiet af økonomi hjælper os med at forstå vores verden: lønninger og beskæftigelse, økonomisk vækst, produktivitet, rigdom og fattigdom, offentlige budgetter og beskatning, ressourceudnyttelse, forretningspraksis, inflation, recession, regionale økonomiske forskelle. I bacheloruddannelse i økonomi studerer vi historie og aktuelle virkelighed af disse spørgsmål, og de principper og teknikker, der er nødvendige for at opnå en god forståelse af de valg og problemer, vi står over for i løbet af vores levetid. Studerende tjener en generel BA grad i økonomi kan tage en bred vifte af økonomi kurser, mens du stadig forfølger interesser på andre områder. Den avancerede BA grad i økonomi giver større specialisering. Den Honours program er intellektuelt stimulerende og tilbyder mindre tredje og fjerde år klasser.

BA i psykologi

University of Manitoba
på universitet Fuldtid 2 - 4 år September 2019 Canada Winnipeg

Psykologi er det videnskabelige studie af adfærd og mentale processer. Det er også det erhverv, der gælder den akkumulerede viden om denne videnskab til praktiske problemer. Psykologer og deres arbejde kan inddeles i tre overordnede kategorier: Forskning Psykologi, Anvendt Psykologi, og klinisk / Rådgivning Psykologi. Bachelor of Arts programmer i psykologi tilbyder omfattende uddannelse, der vil give et vigtigt grundlag for at forfølge en karriere inden for nogen af ​​disse tre områder.