Filter
Bachelorgrader
Canada New Brunswick Moncton Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Moncton - Bachelor-uddannelser i Moncton Bachelor, Moncton

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Bachelor Moncton - Tag din Bachelor i Moncton. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Crandall University

Den Bachelor of Education program på Crandall University er en af ​​de mest respekterede lærer forberedelse programmer i det østlige Canada. En Crandall Education grad fo ... [+]

Uddannelse på Crandall

Den Bachelor of Education program på Crandall University er en af ​​de mest respekterede lærer forberedelse programmer i det østlige Canada. En Crandall Education grad forbereder dig til at undervise i stort set enhver klasseværelse, hvor som helst.

Målet med vores Bachelor of Education program er at opgradere lærere, som bliver til elev-centreret pædagogiske ledere med en forpligtelse til den vigtige mission at uddanne generationsto komme.

Efter en vellykket afslutning af Bachelor of Education grad, vil du være godt forberedt til at påtage sig undervisning udfordringer i en bred vifte af indstillinger klasselærere. Du vil også være berettiget til at ansøge om en New Brunswick Level 5 undervisning certifikat, som ruster dig til at undervise i det elementære eller sekundær skole klasseværelse.... [-]

Canada Moncton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Crandall University

Vores Bachelor of Technical Education kandidater har en stærk ry rundt om i verden. Ofte er specifikt anmodet om praktik placering på steder som Kina og Australien. ... [+]

Teknisk Uddannelse på Crandall

Den Bachelor of Technical Education Degree (BTEd.) Er et innovativt program designet til at kombinere dine tidligere tekniske færdigheder og uddannelse med det 21. århundredes læreruddannelse. Hvis du har en baggrund inden for områder som Business Technology, IKT, Culinary Arts, Boligindretning, Handel, eller gæstfrihed og ønsker at arbejde i en skole indstilling, så er dette program for dig.

Efter en vellykket afslutning af Bachelor of Technical Education grad, vil du være berettiget til at ansøge om en niveau 4 undervisning certifikat fra New Brunswick Department of Education.

Særlig Program Højdepunkter for en Bachelor of Technical Education... [-]

Canada Moncton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Crandall University

Denne unikke partnerskab giver Crandall studerende mulighed for at tage en grad fra Acadia University (gennem Acadia Divinity College) sideløbende med deres Crandall grad ... [+]

Den Crandall-Acadia Bachelor of Theology partnerskab

Denne unikke partnerskab giver Crandall studerende mulighed for at tage en grad fra Acadia University (gennem Acadia Divinity College) sideløbende med deres Crandall grad. I Acadia Bachelor of Theology program, vil de studerende tage specialiserede kurser, der fokuserer på personlig discipelskab, Christian tjeneste i kirken og samfundet, samt kurser i bibelske studier og teologi. Praktiske elementer i programmet vil give de studerende mulighed for at tjene og lede lokalt og internationalt.

Denne grad er designet specielt til de studerende, der har en passion for at tjene Gud og udvikle et stærkere forhold til Ham. Det giver et solidt fundament for førende i kirke og samfund ministerier.... [-]

Canada Moncton
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk