113 Bachelor Programmer i Toronto, Canada for 2024

Bachelor Programmer i Toronto, Canada for 2024Filter
    • Online Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Programmet med dobbelt certificering er designet til studerende, der ønsker at indlede en professionel karriere inden for forretning og ledelse. Dette kursus i forretningsadministration hjælper dig med at udvikle analyse- og evalueringsevner, der kan anvendes til virkelige situationer. Du vil udvikle din viden og forståelse for de forskellige funktionelle forretningsområder, herunder ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, økonomi og driftsledelse inden for en global sammenhæng. Du vil også være udstyret med de nødvendige færdigheder for at få succes i virksomheden, såsom iværksætteri, digital læsefærdighed, samarbejde og kommunikationsevner.

    • Toronto, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Honours Bachelor of Commerce (Supply Chain Management). Udvikl specialiserede færdigheder til at arbejde i en bred vifte af industrier med Honours Bachelor of Commerce (Supply Chain Management)-programmet. Lær, hvordan du analyserer data, optimerer din brug af teknologi og opbygger relationer for at udnytte nye muligheder inden for det dynamiske og tempofyldte supply chain management område.

    • Toronto, Canada

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • France Online, Frankrig
    • Belgium Online, Belgien
    • + 13 more

    Fuldtid

    Fjernundervisning

    French

    Indehaveren af European Bachelor GPAB – Wealth, Banking and Insurance Management, i et konkurrencepræget miljø, er i stand til at tilbyde tværfunktionelle produkter.

    • Toronto, Canada
    • Fredericton, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Humber er Bachelor of International Development er et tværfagligt grad, der giver dig et solidt teoretisk fundament i internationale studier udvikling og dens relaterede discipliner, samt faglige og tekniske færdigheder i lederudvikling. Programmet er designet specielt til at bygge bro mellem teori og praksis ved at bygge hands-on projektledelse færdigheder og evner. Programmet fremmer en ...

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    Civilingeniør er et erhverv, der daterer tusinder af år. Civilingeniører designer og overvåger opførelsen af den infrastruktur, der er afgørende for det daglige liv. De teknologer, der hjælper med bygningsingeniøren i dette job, bruger redaktions- og designværktøjer til at bringe ingeniørens ideer i brug.

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    Enterprise Network Engineering Diploma-programmet er designet til at skabe et effektivt og udvideligt virksomhedsnetværk. Dette netværksprogram er velegnet til studerende, der ønsker at gå i gang med en spændende ny karriere inden for etablering, drift og vedligeholdelse af virksomhedsnetværk og -systemer og forfølger en karriere inden for IT.

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    Dette otte-måneders kandidatcertifikatprogram er designet til at give dig lederevner til at understøtte den globale hospitality service-økonomi. Du vil være i stand til at reagere på skiftet i global økonomisk og forretningsstyringspraksis fra produkt til service. Der lægges vægt på at anerkende nye muligheder og udvikle nye servicekategorier og markedssegmenter, samtidig med at det understøtter implementeringen af organisatoriske ændringer.

    • Toronto, Canada

    På campus

    French

    Turismeindustrien er en økonomisk motor for Canada. Arbejdere hovedsagelig i små eller mellemstore virksomheder, er spillerne i turistindustrien ofte tværfaglige, dynamiske, indbydende og opfindsomme. Uanset om det er i begivenheder, i gæstfrihed og kundeservice eller i rejsestyring, vil kandidaten have alle muligheder for at finde en spændende karriere, hvor dygtige arbejdere inden for turisme aktivt søges på alle områder. provinser i Canada. En karriere inden for turisme vil udsætte kandidaten for en række givende og berigende oplevelser. Med kurser specielt designet til at forberede den studerende til jobmarkedet giver programmet de nødvendige værktøjer til at udmærke sig i branchen. Specielt inkluderer programmet to praktikophold i virksomheder og praktiske oplevelser og guidede ture i populære turiststeder i Ottawa, det østlige Ontario, Outaouais og endda internationalt. Ved afslutningen af sine studier vil kandidaten være i stand til at arbejde i forskellige organisationer og virksomheder, hvad enten det er at tilbyde komplet kundeservice eller at spille en strategisk og vigtig rolle inden for et team dedikeret til tilfredsheden for de besøgende. . Kandidaten vil også have mulighed for at blive medlem af brancheanerkendte faglige foreninger, herunder Canadian Institute of Travel Counselors. Fleksible tidsplaner, muligheder for hurtig karriereudvikling og tilfredsheden med at arbejde med et publikum af rejsende, opdagelsesrejsende og entusiaster: turismen beskæftiger næsten 1,8 millioner canadiere, hvoraf 31% er unge mellem 18 og 35 år. Derudover er mulighederne for at finde en karriere flere og flere! I slutningen af sine studier vil kandidaten også have tilegnet sig de fire vigtige færdigheder, der adskiller La Cité-kandidater: Iværksætteri og initiativ, Kreativitet, engagement og tosproget evne.

    • Toronto, Canada

    Engelsk

    Du ved, at verden kan være et bedre sted, og at du kan gøre en forskel i erhvervslivet. Uanset om du ønsker at lede et forretningsteam, drive en nonprofit-organisation, være iværksætter eller indarbejde social retfærdighed i erhvervslivet, vil Tyndale Business-programmet lancere dig i din fremtid.

    • Online Canada

    På campus

    Engelsk

    I løbet af dine fire år vil du blive udsat for retsvæsenet: fra reglerne følger vi med at håndtere mennesker og samfund til praktisk behandling af gerningssteder og anholdelser.

    • Toronto, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Din BFA i Media Arts vil tilbyde dig et bredt, omfattende syn på mediepraksis, herunder interaktive, fordybende og mobile medier, spil, augmented og virtual reality, interaktiv biograf, sociale medier, lydkunst og historiefortælling med kunstig intelligens.