746 Bachelor Programmer i Canada for 2024

Bachelor Programmer i Canada for 2024Filter
    • Montreal, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Theology-programmet giver en rig introduktion til kristendommens historie, teologi og kulturelle traditioner. Studerende er velkomne til dette program fra forskellige kirkesamfund og kulturer. Du vil vokse i viden om din tro, uddybe dit åndelige liv og være udstyret til kritisk tænkning. BTh er et uddannelse på McGill University med registrering gennem The Presbyterian College. Du betaler dine studieafgifter gennem kollegiet og deltager i kollegiets samfund / tilbedelsesliv. Du vil have alle fordelene ved at studere ved et premier North American University og også støtte fra det kristne samfund og venskab, når du forfølger din grad. Internationale studerende, der registrerer sig gennem kollegiet, betaler studieafgift, der er i overensstemmelse med dem, der betales af canadiske studerende.

    • Online Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Church Point, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    French

    Dette program giver den studerende mulighed for at erhverve og udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at udføre ledelsesfunktioner i virksomheder. Træningen giver en generel træning, der gør det muligt for den studerende at være effektiv på alle områder af virksomheden. Den studerende kan tale flydende på fransk og engelsk. Programmet giver solid akademisk uddannelse til dem, der ønsker at forfølge videregående uddannelse.

    • Paris, Frankrig
    • Montreal, Canada
    • + 6 more

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Den engelskunderviste Bachelor i Real Estate Business Management undervises på Parisian Campus. Dette program vil levere en højt anset professionel uddannelse i fast ejendom. Den er udviklet i tæt samarbejde med de relevante fag-, politik- og erhvervsmiljøer og har til formål at give en intensiv hurtig adgang til en professionel karriere. Du får et indgående kendskab til ejendomsadministration, salg, co-ejet ejendomsadministration og asset management. Programmet leveres ved hjælp af en kombination af aktive læringsmetoder, og der er betydelig input fra industrien til vores undervisningsprogram gennem gæsteforelæsninger og seminarer. Fast ejendom er et dynamisk, omgængeligt og højt indtjenende erhverv. Det omfatter de fleste områder inden for kommerciel (industri, kontor og detailhandel) og boligejendomme. Kom og studer med Groupe ESPI !

    • Kitchener, Canada
    • Waterloo, Canada
    • + 6 more

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    International Business Management-programmet på Conestoga er et fireårigt Bachelor of Business Administration (Honours) program, der er designet til at udstyre studerende med de færdigheder, der kræves for at styre internationale forretningsbestræbelser og arbejde i globale virksomheder.

    • Victoria, Canada

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    I et ukendt klima har vi brug for ledere inden for turisme og gæstfrihed, der er i stand til at gå i spidsen for forandring og innovere den måde, vi driver forretning på. Ikke alt kan planlægges. Dette program vil udsætte dig for muligheder, tendenser og problemer i den globale turist- og gæstfrihedsindustri og vil udstyre dig med værktøjerne og viden til at få succes inden for det.

    • Hamilton, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Filosofi bruges til at afklare og fortolke vigtige begreber som sandhed, Gud, dødelighed, skønhed, viden og virkelighed. Disse begreber spiller en vigtig rolle i vores selvforståelse og vores fortolkning af verden.

    • Toronto, Canada

    På campus

    Engelsk

    • Lethbridge, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor i miljøvidenskab fokuserer på at forstå Jordens naturlige systemer, og hvordan vi som mennesker interagerer med dem. En hovedfag i miljøvidenskab vil give dig en passende baggrund i natur- og naturvidenskab, der er nødvendig for at forstå, hvordan naturlige og menneskeskabte systemer fungerer. Det vil give dig et bredt perspektiv, der kræves for at værdsætte menneskehedens rolle i globale miljøændringer.

    • Ottawa, Canada

    På campus

    Engelsk

    • Ottawa, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, French

    Dette program, der kombinerer ledelse og samfundsvidenskab, hjælper dig med at opdage nye måder at løse sociale problemer på, såsom fattigdom, diskrimination og klimakrise. I dette program får du en dybere forståelse af disse dybt rodfæstede problemer samt de relaterede systemer og institutioner. Du vil også undersøge modeller af organisationer og sociale virksomheder, der kan hjælpe med at mobilisere dit samfund til at skabe positive og bæredygtige ændringer.

    • Winnipeg, Canada

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    French

    Bachelor of Science -graden med en fælles hovedfag i biokemi og mikrobiologi gør det muligt for studerende at erhverve overlegen viden om livets funktion i mikroskopisk skala og til at udvikle avancerede færdigheder i laboratoriet.

    • Langley City, Canada
    • Richmond, Canada

    Fuldtid

    18 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    TWUs BA i Leadership-programmet giver dig de værktøjer, du har brug for til at lede godt i de omgivelser, du befinder dig i. Du lærer at kommunikere bedre, arbejde effektivt i teammiljøer, håndtere konflikter, motivere kolleger og lede autentisk på måder, der gælder straks til dit arbejde og liv. Hvis du ønsker at fremme din karriere, blive førende i enhver kapacitet eller forbedre dine virkelige ledelsesevner, er dette program noget for dig.

    • Regina, Canada

    Fuldtid

    76 uger

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Construction Management (BCM) -studiet er unikt i Saskatchewan, hvilket giver de studerende mulighed for at tjene en bacheloruddannelse efter eksamensbevis med yderligere to års studier. Programmet blev udviklet som svar på branchens behov og globale tendenser for uddannede fagfolk i byggebranchen.

    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Fuldtid, Deltid

    24 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Programmet med dobbelt certificering er designet til studerende, der ønsker at indlede en professionel karriere inden for forretning og ledelse. Dette kursus i forretningsadministration hjælper dig med at udvikle analyse- og evalueringsevner, der kan anvendes til virkelige situationer. Du vil udvikle din viden og forståelse for de forskellige funktionelle forretningsområder, herunder ledelse, marketing, menneskelige ressourcer, økonomi og driftsledelse inden for en global sammenhæng. Du vil også være udstyret med de nødvendige færdigheder for at få succes i virksomheden, såsom iværksætteri, digital læsefærdighed, samarbejde og kommunikationsevner.