BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Sherbrooke - Bachelor-uddannelser i Sherbrooke Bachelor, Sherbrooke

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Bachelor Sherbrooke - Tag din Bachelor i Sherbrooke. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i biokemi

Bishop's University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2020 Canada Sherbrooke

Biochemistry-programmet hos biskoppen giver den studerende mulighed for at skræddersy deres sidste grad for at imødekomme deres interesser, styrker og fremtidige behov. Dette opnås ved at tilbyde tre specialiseringer: Generelt, der giver en bred baggrund inden for flere relevante områder inden for biologi, biokemi og kemi; Molekylærbiologi, som lægger større vægt på molekylære og cellulære felter; eller kemi, der er fokuseret på kemi.

Bachelor i liberale kunst

Bishop's University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2020 Canada Sherbrooke

Liberal Arts er et program for studerende med en passion for menneskelig kultur. Der er god plads til, at eleverne kan udvikle deres eget samfund, og så meget indlæring som muligt finder sted i meget interaktive omgivelser.