BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Quebec - Bachelor-uddannelser i Quebec Bachelor, Quebec

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Bachelor Quebec - Tag din Bachelor i Quebec. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bacheloruddannelsen i Mineral Technology

Cégep de Sept-Îles
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Sept-Iles

Mineralet teknologiprogram - Mineral option forbereder eleverne til at øve teknikeren funktion inden for forvaltning af mineralressourcer (forskning, udnyttelse, forarbejdning), konservering og restaurering.

Bachelor i Industrial Maintenance Technology

Cégep de Sept-Îles
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Sept-Iles

Industrial Maintenance Technology er designet af programmet til at uddanne teknikere og ingeniører i stand til at udøve deres jobfunktion i alle industrisektorer virksomheder: papir, metal minedrift, primær behandling og metal fabrikation, mad, træ , petrokemikalier, transportmateriel samt selskaber, der tilbyder outsourcing af vedligeholdelse.

Bachelor i Industrial Electronics Technology

Cégep de Sept-Îles
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Sept-Iles

Uddannelsen modtaget af den studerende i Industrial Electronics Technology gør det en alsidig teknolog stand til at arbejde effektivt i de områder af primære metaller, skovbrug og papir. De findes i servicesektoren, såsom energifordeling og høring teknik.

Bachelor i computer-teknologi

Cégep de Sept-Îles
på universitet Fuldtid September 2019 Canada Sept-Iles

Træning i Datalogi på Cégep de Sept-Îles forbereder tekniske vedligeholdelsesopgaver, netværksstyring og systemer design.

Bacheloruddannelsen i datalogi

Université Du Québec En Outaouais UQO
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Canada Gatineau

Dette program forbereder eleverne til at blive computer systemer analytikere samt system og software designere. For at gøre dette vil de udvikle færdigheder inden for forskellige områder af interesse for computervidenskab: programmeringsteknikker og -sprog, software engineering, operativsystemer, informationsstrukturer, algoritmik, computernetværk og computersikkerhed.

Bachelor i biokemi

Bishop's University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2020 Canada Sherbrooke

Biochemistry-programmet hos biskoppen giver den studerende mulighed for at skræddersy deres sidste grad for at imødekomme deres interesser, styrker og fremtidige behov. Dette opnås ved at tilbyde tre specialiseringer: Generelt, der giver en bred baggrund inden for flere relevante områder inden for biologi, biokemi og kemi; Molekylærbiologi, som lægger større vægt på molekylære og cellulære felter; eller kemi, der er fokuseret på kemi.

Bachelor i liberale kunst

Bishop's University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2020 Canada Sherbrooke

Liberal Arts er et program for studerende med en passion for menneskelig kultur. Der er god plads til, at eleverne kan udvikle deres eget samfund, og så meget indlæring som muligt finder sted i meget interaktive omgivelser.