Filter
Bachelorgrader
Canada Saskatchewan Regina Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Regina - Bachelor-uddannelser i Regina Bachelor, Regina

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Højere læreanstalter i Regina er forskellige i de programmer, de tilbyder. Institutionerne er spredt over hele regionen, og dermed hver villige person kan være i stand til at tilmelde sig enhver foretrukne karrierevalg. University of Regina, som er en central facilitet i dette område deler navn med byen.

Bachelor Regina - Tag din Bachelor i Regina. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Canada
Saskatchewan
Regina
Studietype
Hastighed
University of Regina

University of Regina tilbyder en stor og Honours større i økonomi, en større i økonomi og samfund, et fælles merc major, en fælles økonomi og historie vigtig, fælles økon ... [+]

Bachelor of Economics

Økonomi er studiet af hvordan samfund håndtere den økonomiske problem - at give for den økonomiske velfærd deres borgere. Hvert samfund har til at beslutte, hvad varer og tjenesteydelser til at producere (og hvor mange af hver), som metoder til at bruge til at producere de varer og tjenesteydelser, og til hvem at distribuere disse varer og tjenesteydelser, når de er fremstillet. Tilgangen af ​​økonomi er at understrege den rolle, som rationelle, egennyttige økonomiske aktører spiller.

At studere økonomi giver en solid forberedelse til en bred vifte af karrierer inden for den private og offentlige sektor. Nylige økonomi kandidater har sikret beskæftigelse i en lang række offentlige institutioner som Research Officerer / Analytikere, i bank og finans som Investment Services Officers eller Finansanalytikerforening, samt at blive succesfulde jurastuderende.... [-]

Canada Regina
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Regina

Bachelor of Business Administration program er designet til at forberede de studerende til effektive karriere i forvaltningen af ​​private og non-profit organisationer i ... [+]

Bachelor of Business Administration

Bachelor of Business Administration program er designet til at forberede de studerende til effektive karriere i forvaltningen af ​​private og non-profit organisationer i Canada og rundt om i verden. Studieordningen hjælper eleverne med at udvikle den konceptuelle, menneske, teknisk og operationel viden og færdigheder, som er afgørende for succes.

En Bachelor of Business Administration grad (BBA), kan føre til en karriere inden for regnskab, iværksætteri, finansiering, generel ledelse, human resource management, international business, og markedsføring. Bevæbnet med et indgående kendskab til forretningsmæssige principper og praksis, har kandidater gået på at forfølge en karriere som revisorer, finansielle analytikere, politiske analytikere, virksomhedsledere, embedsmænd, uafhængige iværksættere, marketingchefer, personalechefer og meget meget mere.... [-]

Canada Regina
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk