BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Regina - Bachelor-uddannelser i Regina Bachelor, Regina

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Højere læreanstalter i Regina er forskellige i de programmer, de tilbyder. Institutionerne er spredt over hele regionen, og dermed hver villige person kan være i stand til at tilmelde sig enhver foretrukne karrierevalg. University of Regina, som er en central facilitet i dette område deler navn med byen.

Bachelor Regina - Tag din Bachelor i Regina. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i økonomi

University of Regina
på universitet Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Regina

University of Regina tilbyder en stor og Honours større i økonomi, en større i økonomi og samfund, et fælles merc major, en fælles økonomi og historie vigtig, fælles økonomi og geografi store og Honours store, en BSc store og BSc Honours større i økonomi og en fælles BSc i statistik og økonomi. Instituttet tilbyder også et certifikat og mindre i økonomi.

Bachelor of Business Administration

University of Regina
på universitet Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Regina

Bachelor of Business Administration program er designet til at forberede de studerende til effektive karriere i forvaltningen af ​​private og non-profit organisationer i Canada og rundt om i verden. Studieordningen hjælper eleverne med at udvikle den konceptuelle, menneske, teknisk og operationel viden og færdigheder, som er afgørende for succes.