BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Saskatchewan - Bachelor-uddannelser i Saskatchewan Bachelor, Saskatchewan

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Bachelor Saskatchewan - Tag din Bachelor i Saskatchewan. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i økonomi

University of Regina
på universitet Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Regina

University of Regina tilbyder en stor og Honours større i økonomi, en større i økonomi og samfund, et fælles merc major, en fælles økonomi og historie vigtig, fælles økonomi og geografi store og Honours store, en BSc store og BSc Honours større i økonomi og en fælles BSc i statistik og økonomi. Instituttet tilbyder også et certifikat og mindre i økonomi.

Bachelor of Business Administration

University of Regina
på universitet Fuldtid Deltid Kontakt skolen Canada Regina

Bachelor of Business Administration program er designet til at forberede de studerende til effektive karriere i forvaltningen af ​​private og non-profit organisationer i Canada og rundt om i verden. Studieordningen hjælper eleverne med at udvikle den konceptuelle, menneske, teknisk og operationel viden og færdigheder, som er afgørende for succes.