BACHELORSTUDIES.DK

Catering Galway - Catering-uddannelser i Galway Catering, Galway

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Galway, kendt som City of the Tribes er et vigtigt turist center og en gateway til de naturskønne områder i amtet.Begyndende i det 15. århundrede, blev Galway regeret af stammer, som den førende fjorten familier blev kaldt

Catering Galway - Tag din Bachelor i Galway. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Catering, Galway Filter

Bachelor i hotel & restaurationsbranchen forvaltning (udmærkelse)

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Irland Galway Westport + 1 mere

Du vil få en mulighed for at kombinere en uddannelse position i gæstfrihed og turistindustrien med college uddannelse og koncentrere din tidlige undersøgelser på ...