BACHELORSTUDIES

Deltid Civilingeniør Rio de Janeiro - Civilingeniør -uddannelser i Rio de Janeiro Civilingeniør , Rio de Janeiro

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Deltid Civilingeniør Rio de Janeiro - Tag din Civilingeniør i Rio de Janeiro. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Civilingeniør, Rio de Janeiro Filter

Civilingeniør

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)
Bachelor
<
Deltid
<
5 år
Portuguese
på universitet

Formålet med kurset er at uddanne ingeniører med professionelle profil-orienteret for at møde udfordringer, som virksomheden overførsler til erhvervet; giver mulighed for at d ...

Læs mere

Civilingeniør

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)
Bachelor
Portuguese
på universitet

Det er den gren af ​​teknik, der designer, styrer og udfører værker som huse, bygninger, broer, viadukter, veje, dæmninger, kanaler, havne mv De civile engineer design, styrer ...

Læs mere