BACHELORSTUDIES

Deltid Civilingeniør Johannesburg - Civilingeniør -uddannelser i Johannesburg Civilingeniør , Johannesburg

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Kandidater fra en bachelorgrad i Civil Engineering vil blive udstyret med organisatoriske, finansielle og tekniske færdigheder, der kræves for design, planlægning og afprøvning af strukturer. Civil Engineers vil blive berørt med forskellige typer af konstruktioner, der omfatter dæmninger, broer, veje eller tårne.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Deltid Civilingeniør Johannesburg - Tag din Civilingeniør i Johannesburg. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Civilingeniør, Johannesburg Filter

BTech Hons i arkitektonisk teknologi

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program sigter mod at producere kandidater til registrering som Senior Architectural Technology, en øvre mellemregistreringskategori defineret af Det Sydafrikanske Råd f ...

Læs mere

BTech Mining Engineering

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

En kvalificeret studerende vil være teknisk kompetent i effektiv og sikker styring af alle former for mineproduktionsaktiviteter til mellem- og seniorproduktion og teknisk led ...

Læs mere

BTech / BIng i civilingeniør

University of Johannesburg
Bachelor
Jan 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

En studerende, der har opnået denne kvalifikation, vil være kompetent til at anvende teoretisk viden, praktisk erfaring og færdigheder opnået inden for et specialiseret område ...

Læs mere