BACHELORSTUDIES

Deltid Civilingeniør Prague 6 - Civilingeniør -uddannelser i Prague 6 Civilingeniør , Prague 6

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

En Bachelor of Science i Civil Engineering program forbereder eleverne til effektivt designe, planlægge og bygge systemer og infrastruktur af afgørende betydning for samfundet. Programmet dvæler på de områder af transport, vandressourcer engineering, infrastruktur og geodætiske engineering blandt andre.

Tjekkiet har et veletableret og forskningsbaseret undervisning. Dette har gjort at lære ini Prag en af ​​de respekterede pensum 's i Europa siden den dyrker ånd af kreativitet og innovation blandt de studerende.

Deltid Civilingeniør Prague 6 - Tag din Civilingeniør i Prague 6. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Prague 6 Filter

Bachelor in Civil Engineering with study branch Building Structure

Czech Technical University in Prague
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
31 Mar 2020
Engelsk
på universitet

The branch of study is focused on the design of load-bearing structures (made of concrete, steel, timber, and composites), their structural analysis and modeling, including th ...

Læs mere