BACHELORSTUDIES

Deltid Civilingeniør London - Civilingeniør -uddannelser i London Civilingeniør , London

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Mange, der forfølger en videregående uddannelse som ingeniør derefter gå på at lede en karriere som civilingeniør, som indebærer oprettelse og vedligeholdelse af civile strukturer. Dette gøres både i den offentlige og private sektor.

 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid Civilingeniør London - Tag din Civilingeniør i London. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

5 Resultater i Civilingeniør, London Filter

BIng i civilingeniør

City University of London
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Studerende BIng Civilingeniør ved City , University of London udstyrer de studerende med de færdigheder inden for design, konstruktion, ledelse og bæredygtighed, der kræves fo ...

Læs mere

BSc Honours i arkitektonisk teknologi

University of Westminster
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Arkitektteknologier hjælper med at bringe projekter til gavn ved at træffe de tekniske beslutninger, der er nødvendige for at løse designproblemer. De har brug for en god fors ...

Læs mere

Meng / diplomingeniøruddannelser (Hons) / Diplomingeniør (Hons) udvidet / BSc (Hons) anlægsarbejder

University of Greenwich
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Dette er et akkrediteret program, der er designet til studerende, der ønsker at blive indarbejdet ingeniører. Undersøgelse et program fokuserede hænder på emne med mulighed fo ...

Læs mere

Diplomingeniør i civile & byggeri

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
BSc
Jan 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Civil & Construction Engineering indebærer anvendelse af grundlæggende videnskabelige og teknologiske principper til design og konstruktion af anlæg, der er nødvendige for ...

Læs mere

BIng (Hons) i civil- og miljøteknik

UWL University of West London
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Dette fagligt akkrediterede kursus giver dig de vigtigste analytiske og praktiske færdigheder og viden, der kræves for at blive en chartret civil- eller bygningsingeniør.

Læs mere