BACHELORSTUDIES

Deltid Civilingeniør Rochester - Civilingeniør -uddannelser i Rochester Civilingeniør , Rochester

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

En bacheloruddannelse i Civil Engineering beskæftiger sig med at designe, teste og planlægge strukturer. Civil Engineers vil blive berørt med forskellige strukturer, herunder, men ikke begrænset til, dæmninger, broer, veje eller tårne. Kandidater vil besidde organisatoriske, miljømæssige og tekniske færdigheder, der kræves til denne opgave.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Medway er i South East England. Det er et byområde ved kysten, og det var en væsentlig dockyard frem til 1984. Der er kun to videregående uddannelsesinstitutioner i området.

Deltid Civilingeniør Rochester - Tag din Civilingeniør i Rochester. Få alle Civilingeniør program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Civilingeniør, Rochester Filter

Meng / diplomingeniøruddannelser (Hons) / Diplomingeniør (Hons) udvidet / BSc (Hons) anlægsarbejder

University of Greenwich
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Dette er et akkrediteret program, der er designet til studerende, der ønsker at blive indarbejdet ingeniører. Undersøgelse et program fokuserede hænder på emne med mulighed fo ...

Læs mere