BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Bello - Bachelor-uddannelser i Bello Bachelor, Bello

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Colombia, officielt Republikken Colombia, er en enhedsstat konstitutionelle republik bestående toogtredive afdelinger.

Bachelor Bello - Tag din Bachelor i Bello. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Agroecological Engineering

Uniminuto
på universitet Fuldtid 10 semestre Januar 2020 Colombia Bello

Agroecological Engineering Programmet fremmer social transformation og bæredygtig udvikling i agrariske og landlige samfund, der har størst potentiale til at reducere de socioøkonomiske huller og bidrage til forbedring af den nationale miljøkrise, hvilket gør det meget innovativt at bryde paradigmer af de konventionelle programmer inden for landbrugsvidenskab i aspekter som:

Undergraduate Social Communication - Journalistik

Uniminuto
på universitet Fuldtid 9 semestre Januar 2020 Colombia Bello

Socialkommunikationsjournalistikprogrammet har som mission at være et rum for kollektive tanker og handlinger, der på baggrund af forskning, undervisning og social fremskrivning bidrager til landets egenkapital og sociale forandring og fremkalder af flere tanker og opretholdelsen af ​​demokratiske principper.

Professionel i bibelsk videnskab

Uniminuto
på universitet Fuldtid 8 semestre Januar 2020 Colombia Bello

Programmet for bibelske videnskaber i Uniminuto søger at uddanne bibelske lærde, der i den latinamerikanske virkelighed er solidt uddannet, således at de ud fra fortolkningen af ​​tekster ud fra en passende kontekstualisering med et videnskabeligt instrument og bevillingen af ​​forskellige bibelske pædagogier , konceptualisering af de grundlæggende bibelske temaer og udarbejdelse af forslagene, som er en faktor for personlig, social og kirkelig omdannelse.