BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Bogotá - Bachelor-uddannelser i Bogotá Bachelor, Bogotá

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Højere uddannelse i Colombia sker i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk. Dette har elimineret spørgsmålet om sprogbarrierer på disse højere læreanstalter blandt andre internationale studerende.

Bogota har forskelligartet system universiteter og colleges. De studerende, der kommer, eller vælge at studere her, har et bredt udvalg af muligheder, som institutioner til at deltage. Alle institutioner er af høj kvalitet selvom, det er bare at vælge, hvilken del af den by, du ønsker at studere.

Bachelor Bogotá - Tag din Bachelor i Bogotá. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Undergraduate in Sociology

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 10 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

USTA's sociologiprogram er præget af sin omfattende uddannelse i social forskning, kritisk-proaktiv analyse og planlægning af social udvikling. Disse rum er afgørende for at forstå sociale fænomener inden for rammerne af et konstant bidrag til offentlige og ikke-statslige organisationer. Derudover tillader det støtte i private indstillinger, fra forståelse og homologering af deres behov og krav, i søgen efter et land og et demokratisk, retfærdigt og fredeligt samfund.

Undergraduate i social kommunikation

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 9 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Fakultetet for Social Kommunikation har som mission at uddanne sociale kommunikatører aktive emner i historien, forpligtet til den nationale virkelighed, sandhed og retfærdighed, som gennem deres faglige intervention bidrager til opbygning og styrkelse af deltagelsesrum i dialog, aftale og respekt for fredens tjeneste.

Undergraduate in Electronic Engineering

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 10 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Den elektroniske ingeniør ved Universidad Santo Tomás er en humanistisk, integreret, etisk, kritisk professionel med evnen til at løse problemer, innovere, model, design, udvikle, integrere, styre og gennemføre inden for elektronik, kontrol, automatisering , robotik, instrumentering og informations- og kommunikationsteknologier, der er rettet mod optimering og effektiv anvendelse af energiressourcer i en globaliseret verden med miljøansvar, social engagement og forskningskultur.

Undergraduate in Psychology

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 10 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Inden for rammerne af den institutionelle mission er psykologi fakultetet i Universidad Santo Tomás ansvarlig for at levere en omfattende humanistisk uddannelse til sine studerende, så den studerende kan engagere sig i psykologi, forudsætter etik, kritisk og kreativt problemerne i samfund; og for at lette uddannelsen af ​​en professionel, der opfatter individet, systemer og menneskelige organisationer ud fra et paradigmatisk psykologisk perspektiv, således at det gennem forskning og social fremskrivning fremmer forståelsen af ​​familien som det grundlæggende grundlag for hele samfundet.

Undergraduate in Industrial Engineering

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 10 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Universidad Santo Tomás industrielle program anerkendes af Ministeriet for National Uddannelse i Colombia gennem resolution 15785 af 4. december 2012, som gav kvalificeret register til at påbegynde sine akademiske og uddannelsesmæssige aktiviteter under institutionel akkreditering af høj kvalitet

Undergraduate i økonomi

Universidad Santo Tomas
på universitet Fuldtid 9 semestre Januar 2020 Colombia Bogotá

Universidad Santo Tomás økonomi-program har en tradition på mere end 50 år som økonomer. Mere end 4.400 kandidater uddannet under principperne om kristen humanisme i Tomás de Aquino, har tjent som ledere inden for offentlig politik, ledere af finansielle institutioner, repræsentanter for Colombia i multilaterale organisationer og ledere i landets største virksomheder.

Undergraduate i International Business

Asturias Corporación Universitaria
Online Deltid 48 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 mere

Gør dig klar til at opleve verdens udenrigshandel og globale handelsforbindelser. At studere i vores internationale forretnings program får du en fremragende vision, så du kan være ansvarlig for at drive forretninger, investeringer, rådgivning og rådgivning til virksomheder og private og / eller offentlige institutioner af enhver sektor og størrelse ...

Undergraduate in Business Administration and Management

Asturias Corporación Universitaria
Online Deltid 36 - 48 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 mere

Det er på tide at komme ind på arbejdsmarkedet med stor succes. Vores program udvikler dine evner til at udføre administrative processer til ledelse af enhver privat eller offentlig virksomhed, rådgive forskellige nationale og internationale organisationer og styre operationer til indenlandske og eksterne markeder ...

Undergraduate: Professional in Economics

Asturias Corporación Universitaria
Online Fuldtid 48 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Colombia Bogotá + 2 mere

Vores træning vil hjælpe dig med at komme ind på arbejdsmarkedet med stor succes og udføre på ledelsesområdet for det økonomiske og finansielle område af forskellige offentlige og / eller private organisationer på nationalt og internationalt plan. Vi bygger dette program, så du er en komplet professionel, der tilpasser sig det nuværende markedets krav og med kapacitet til alle områder af økonomien ...