Computerkunst i Finland - Computerkunst-uddannelser i Finland Computerkunst

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Computer arts kurser forberede eleverne til den voksende ord af digitale medier ved at lære dem at arbejde med den nyeste og bedste tekno… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Computer arts kurser forberede eleverne til den voksende ord af digitale medier ved at lære dem at arbejde med den nyeste og bedste teknologi på markedet og hvordan du bruger professionel kvalitet arbejde inden film og tv-shows, reklamekampagner og meget mere.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Computerkunst i Finland - Tag din Bachelor i Finland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MSc | MA
South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Mikkeli, Finland +1 Mere

Graduerede i Game Design grad vil mestre spilproduktion med vægt på planlægning og udvikling af spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien.

Graduerede i Game Design grad vil mestre spilproduktion med vægt på planlægning og udvikling af spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Aug 2020
på universitet