BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Bukavu - Bachelor-uddannelser i Bukavu Bachelor, Bukavu

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

Bachelor Bukavu - Tag din Bachelor i Bukavu. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Computer licens

Université Catholique de Bukavu
på universitet Fuldtid September 2019 Demokratiske Republik Congo Bukavu

Det Naturvidenskabelige UCB Fakultet har eksisteret siden 2003, og besad i starten, at Datalogisk Institut. Åbningen af ​​denne afdeling reagerede på det tidspunkt med en hidtil uset behov for at give Greater Kivu og omegn på højt kvalificeret videnskabeligt personale i computeren feltet. I de seneste år, de politiske beslutningstagere UBC er klar over den dobbelte behov for gradvist at konsolidere Datalogisk Institut, hvis betydning er voksende, mens diversificere udbuddet af uddannelse i lyset af selskabets behov.

Grad i økonomi og management

Université Catholique de Bukavu
på universitet Fuldtid September 2019 Demokratiske Republik Congo Bukavu

Fakultetet for økonomi bidrager til at skabe velvære for alle i en verden af ​​værste uligheder invitere til at tænke ellers økonomien.