BACHELORSTUDIES

Deltid Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Sydamerika - Politi, retsvæsen og kriminalforsorg -programmer Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Sydamerika

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Med kurser i korrektioner, kriminologi, fysisk konditionering og politiarbejde, er en kriminel retfærdighed program primært designet til dem, der ønsker at arbejde i retshåndhævelse. Studerende kan lære praktiske færdigheder, såsom CPR, der kan gavne dem i deres fremtidige karriere.

Hvis du ønsker at øge din viden om sociale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sydamerika og det latinske verden, er dette kontinent for dig.

Deltid Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Sydamerika - Tag din Politi, retsvæsen og kriminalforsorg Sydamerika. Få alle Deltid Politi, retsvæsen og kriminalforsorg program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Politi, retsvæsen og kriminalforsorg, Sydamerika Filter

Bachelor of Criminal Justice - ACCEL

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet
Online

Den Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (grad færdiggørelse) er designet til midten af ​​deres karriereforløb erhvervsaktive voksne, der søger en karriere i det straffer ...

Læs mere