BACHELORSTUDIES

Daglig ledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Konkurrerende på arbejdsmarkedet i dag, kan være svært, men med en bachelorgrad, kan kandidater har en lettere tid at finde en position i deres valgte område. For de fleste studerende, tager en bachelorgrad fire år at gennemføre, og programmer fokusere på en bestemt kategori af undersøgelsen. Denne grad skal optjent før forfølger graduate uddannelse.

Hvad er en bachelor i General Management? Denne grad er designet til at forberede eleverne til at arbejde i et management-relaterede rolle. Mens forfølge denne grad, kan eleverne tage klasser i salg og marketing, projektledelse, økonomi, business intelligence management, business informationssystemer, og supply chain management. Ofte klasserne en studerende tager, afhænger af deres valgte fokus i ledelsen realm.

Mens forfølge en bachelorgrad i generel ledelse, vil de studerende sandsynligvis lære færdigheder, de behøver for at lykkes i deres fremtidige job samtidig hjælpe dem bevæge sig op i deres nuværende positioner over tid.Derudover kan have en grad i dette område hjælpe kandidater opnå en position, der betaler dem godt.

De samlede omkostninger ved at opnå en bachelorgrad i generel ledelse afhænger af mange forskellige faktorer. For eksempel skolens placering, hvor lang tid programmet tager at fuldføre, og hvad skolen gebyrer for undervisning kan alle spille en rolle i de samlede omkostninger.

Karriere i ledelsen er tilgængelige i næsten alle brancher, herunder finansiering, forsikring, sundhed, markedsføring, transport, underholdning, rådgivning, produktion, og mange andre. For eksempel kan en person med denne grad fungere som en særlig begivenheder planner, en marketing analytiker, en butikschef, en administrator eller en account manager. Optjening en bachelorgrad i generel ledelse kan åbne op for management muligheder i næsten ethvert område en kandidat ønsker at gå ind.

Generel forvaltning klasser kan ofte tages i-person eller online.Hvis du er klar til at se nærmere på uddannelsesmuligheder, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

4 Resultater i Daglig ledelse Filter

Bachelor i Erhverv

Artevelde University of Applied Sciences
Bachelor
21 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
01 Sep 2020
Engelsk
på universitet

Har du en passion for sprog og mennesker? Til alt hvad der har at gøre med den digitale verden? Ønsker du at udvide dine horisonter og træde uden for din komfortzone? Verden e ...

Læs mere

Bachelor of Business Administration

CALIMT
BBA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online

CALIMT 's Bachelor of Business Administration (BBA) program introducerer fundamentale forretninger som regnskab, finansiering, markedsføring, drift og ledelse.

Læs mere

Bachelor i Kommunikation

Zeppelin University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Tysk
på universitet

For forskere. Stiftere. Klar drømmer. Kuratorer. Konsulent. Dramatikere. Tekstforfatter. Kultur Manager. Sociale ingeniører. Music Manager. Tænkte ledere. Medier grundlægger. ...

Læs mere

BSc i generel ledelse

PFH Private University of Applied Sciences
BSc
<
Fuldtid
<
6 semestre
Tysk
på universitet

Bachelor of Science-programmet i generel ledelse er oprettet for unge mennesker med en universitetsindgangskvalifikation, der er interesseret i forretningsforløb og ønsker at ...

Læs mere