BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Copenhagen - Bachelor-uddannelser i Copenhagen Bachelor, Copenhagen

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Beliggende på Sjællands østkyst, der strækker sig på tværs af en del af Amager er Københavns by. Dette er hovedstaden i Danmark, med en befolkning på over 1 million indbyggere. Det har mange private og offentlige universiteter.

Bachelor Copenhagen - Tag din Bachelor i Copenhagen. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Diplomingeniør i Maskinteknik - design og i

Copenhagen University College of Engineering
på universitet 7 semestre September 2019 Danmark Copenhagen

Hvis du er interesseret i samspillet mellem mennesker, produktion, miljø og økonomi, så Mechanical Engineering

Diplomingeniør i informations-og kommunikationsteknologi

Copenhagen University College of Engineering
på universitet 7 semestre September 2019 Danmark Copenhagen

Programmet omfatter en seks-måneders obligatorisk praktik med en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Programmet starter september og februar.

Diplomingeniør i elektronik og computer engineering

Copenhagen University College of Engineering
på universitet September 2019 Danmark Copenhagen

Er du interesseret i digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satellitter digitalisering, design af kommunikationssystemer, programmering